Dokument oppfordrer til bedre beskyttelse av martyrer

Av ZHANG YANGFEI |KINA DAGLIG |Oppdatert: 2022-03-28

Den kinesiske regjeringen og den sentrale militærkommisjonen ga nylig ut et dokument som tar sikte på å forbedre ros og beskyttelse av martyrer.

Den sa at flere lover, forskrifter og støttepolitikk bør settes på plass for å bygge et omfattende arbeidssystem for ros for martyrer.

Familiemedlemmer til martyrer bør få mer hjelp og omsorg når det gjelder psykisk helse, levebrød, bolig, pensjon, medisinsk behandling, arbeid, utdanning og andre tjenester.Myndighetene bør særlig styrke politisk støtte som hjelper martyrfamilier med å finne jobb eller starte bedrifter.

Dokumentet foreslo også å oppgradere kvaliteten på martyrminneanlegg, forbedre beskyttelsen og forvaltningen av dem ved å klargjøre ansvarsområder og bruke informasjonsteknologi i vedlikeholdet.

Den ba også om mer publisitet og promotering av martyrhistorier, samt å gjennomføre aktiviteter for publikum for å hylle og minnes martyrer og lære av deres ånd.

Den sa at skoler bør organisere regelmessige besøk til minneanlegg for martyrer, og forfattere vil bli oppmuntret til å lage flere utmerkede litterære verk for å spre historiene om martyrer og fremme deres ånd.

Jakten etter de savnede martyrenes levninger og deres familiemedlemmer bør fortsette, og myndighetene bør resolutt slå ned på alle ord eller handlinger som forvrider, baktaler, vanhelliger eller fornekter deres gjerninger og ånd.

Bærbar eksplosiv- og narkotikadetektor

Enheten er basert på prinsippet om ionmobilitetspektrum (IMS), ved bruk av en ny ikke-radioaktiv ioniseringskilde, som kan oppdage og analysere spor av eksplosivog narkotikapartikler, og deteksjonsfølsomheten når nanogramnivået.Den spesielle vattpinnen er svabbet og tatt prøver på overflaten av den mistenkelige gjenstanden.Etter at vattpinnen er satt inn i detektoren, vil detektoren umiddelbart rapportere den spesifikke sammensetningen og typen eksplosiverog narkotika.

en 35
en 38

Innleggstid: 28. mars 2022

Send din melding til oss: